Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vidéki Nyugat - Magyarország képes leírás - Sofőrszolgálat.tlap.hu
részletek »

Vidéki Nyugat - Magyarország - Sofőrszolgálat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: soforszolgalat.tlap.hu » Vidéki Nyugat - Magyarország
Keresés
Találatok száma - 12 db
Alpok - Holding - Szombathely

Alpok - Holding - Szombathely

Sofőrszolgálat Maximum 8 + 1 fős kisbusz ( illetve 4 + 1 fős személyautó nagy csomagtérrel ), melyet budapesti, vagy bécsi repülőtérre, vagy akár az Ön által kiválasztott városba sofőrrel tudunk biztosítani.

Bavatü sofőrszolgálat - Győr

Bavatü sofőrszolgálat - Győr

Ha Ön megnyerő benyomást szeretne kelteni üzleti partnereiben vagy exkluzív körülmények között kívánja fogadni, utaztatni külföldi vendégeit, akkor vegye igénybe sofőrszolgálatunkat! Professzionális sofőrök angolul beszélnek.

Cardrivers Sofőrszolgálat - Sopron

Cardrivers Sofőrszolgálat - Sopron

Tevékenységünk lényege, hogy amennyiben Ön bármilyen okból kifolyólag úgy dönt, hogy nem vezet, viszont nem szeretné 'idegen' helyen hagyni gépkocsiját, akkor Ön felhív minket, és mi hazavezetjük az Ön gépkocsiját, Önnel együtt.

Euro 7 Taxi - Pécs

Euro 7 Taxi - Pécs

Egyesületünk több mint egy évtizede áll a lakosság szolgálatában. Ez az időszak hagyományaink megteremtésének és őrzésének jegyében telt. 2005-ben érkezett el a megújulás ideje. Továbbra is megtartva legfontosabb értékeinket - a megbízhatóságot, gyorsaságot és a rendkívül kedvező árakat - új arculattal állunk az utazóközönség rendelkezésére. Folyamatosan modernizálódó gépkocsiparkkal: kényelmes, korszerű, túlnyomó részt klimatizált autókkal, udvarias, felkészült, a várost kiválóan ismerő vezetőkkel, széleskörű szolgáltatási spektrummal várjuk az utazni vágyókat.

Európa Taxi

Európa Taxi

Vállalkozásunk fő tevékenységi területe a minibuszos személyszállítás. Célunk az önök utazásainak kirándulásainak élményét növelni, alkalmi vagy rendszeres szállítások lebonyolításával. Autóink bérelhetőek, sofőrrel vagy anélkül.

Karaoke Taxi - Kaposvár

Karaoke Taxi - Kaposvár

Karaoke sofőrszolgálat, Kaposváron és környékén. Külön megrendelés esetén országosan is. A mottónk mindig ugyanaz. Megbízhatóság, kényelem szempontjából válaszon minket. Nemrég indult honlapunkon tájékozódhat a további szolgáltatásainkról.

Mikrobusztaxi

Mikrobusztaxi

Bel- vagy külföldi pályaudvarokon, reptereken vállalok vendégfogadást, transzfert, üzleti utakat, helyi fuvarokat magánszemélyek, cégek, intézmények számára is személyautóval vagy mikrobusszal. A mikrobusz bérelhető sofőrrel helyben, vidékre, külföldre, kirándulásokra. Rendszeres, előrendelt fuvarok (legalább 1 - 2 nappal) kedvezménnyel megegyezéssel!

Olcsóutazás

Olcsóutazás

Tevékenységi körünk személy illetve csomagszállítás! Kényelmes,klímás ,komfortos és nem utolsó sorban biztonságos autókkal való szállítás Veszprém-Meran, Triest, Udine és Bologna között,a hét bármely napján és bármely időszakában!Mindig a kedves utas dönti el mikor szeretne indulni,mi rugalmasan állunk a rendelkezésére! Ausztriai célállomásokkal is szolgálunk az onnan utazni vagy éppen oda utazni vágyóknak!

Siófok Taxi Sofőrszolgálat

Siófok Taxi Sofőrszolgálat

Siófok Taxi Minibusz Transzfer Service - Sofőrszolgálat - 24 órás taxi, minibusz és reptéri transzfer szolgáltatás Siófokon és környékén. - Sofőrszolgálat Siófok: Ha valami okból kifolyólag nincs autóvezetésre alkalmas állapotban, de mindenképpen a saját gépkocsijával kíván utazni, ebben is szívesen vagyunk a partnerei. - Rrepülőtéri transzfer Siófokról vagy Siófokra: Vállalkozásunk egyedi reptéri, vasúti, kikötői transzferek bonyolítását végzi, nem működtetünk gyűjtőjáratú transzfereket! Repülőtéri transzferek fix áron Budapest Repülőtér, Sármellék (Fly Balaton Airport), Bécs (Schwechat Airport), Bratislava Airport (Pozsony) repülőterek. - Balaton Transfer - repülőtéri transzferek Budapest, Sármellék FlyBalaton, Bécs, Pozsony, Graz - Balaton között: Siófok Transzfer, Zamárdi taxi és transzfer, Hévíz Transzfer, Keszthely Transzfer, Tihany Transzfer - Flotta biztosítása siófoki konferenciák, kongresszusok, rendezvények, esküvők, bálok lebonyolításához: Vállaljuk rendezvények, konferenciák, vállalati tréningek, esküvők, bálok,stb. fuvarjainak teljes körű bonyolítását.

Hirdetés
Siófoki sofőrszolgálat éjjel-nappal

Siófoki sofőrszolgálat éjjel-nappal

Minőségi sofőrszolgálati, a Siófoki Sárga Taxi jóvoltából. Sok éves vezetői tapasztalattal rendelkező, profi sofőrök várják azokat, akik nem tudnak hazavezetni, valami oknál fogva és sofőrszolgálatot igényelnek. Előre is meg lehet rendelni sofőrszolgálatukat esküvőkre, születésnapokra, legénybúcsúkra és egyéb rendezvényekre. Cégek és magánszemélyek egyaránt igénybe vehetik szolgáltatásaikat. A sofőrszolgálat mellett személytaxi szolgáltatást is végeznek Siófokon, zónaárasan. A hideg indítás is beletartozik szolgáltatásaik közé, amennyiben nem indulna autója, egy hideg reggelen.

Siófoki Taxi

Siófoki Taxi

2007-es évben kezdtük meg működésünket Siófokon és környékén. Célunk az, hogy egy jól működő, színvonalas taxi és minibusz, szolgáltatást, hozzunk létre Siófokon és a Balaton környékén. A siófoki és a balatoni taxi piacon jelenleg elfoglalt pozíciónkat biztos alapokra helyeztük. Ezt a pozíciót a már korábban kialakított vendégkörünknek, és a biztos szerződéses partnereinknek köszönhetjük. A siófoki taxi és jelenlegi szolgáltatói létszáma biztosítja, hogy partnereivel, 5-10 percen belül címre érkezik városon belül. Városon kívüli hívás esetén, a távolságtól függően több időt igényel. Az egyre növekvő siófoki taxi és minibusz rendelések mind jobb színvonalon történő pontos teljesítésének érdekében, kizárólag kiváló helyismerettel, több éves gyakorlattal, legalább egy idegen nyelv ismeretével rendelkező, pozitív emberi tulajdonságokkal bíró gépkocsivezetők és taxisvállalkozók a partnereink.

Varga András - Európa Busz

Varga András - Európa Busz

Folyamatos fejlesztésekkel, megújulással és rugalmas hozzáállással igyekszünk kicsikből nagyokká válni úgy, hogy Te, illetve Ti csak azt érezzétek, hogy egy olyan szállítót választottatok, akinek fontosak vagytok. Az egész vállalkozás alapja az volt, hogy saját családtagunk a külföldi útjaihoz, hasonló vállalkozások szolgáltatásait vette igénybe. Nem egyszer az átlagnál - most már a tapasztalatainkkal bizton állíthatjuk - magasabb áron, rendkívül rossz színvonalon. Elszántam és elszántuk magunkat, hogy nem fogjuk hagyni, hogy olyan szolgáltatókra legyen rászorulva a szükségből külföldre kényszerült honfitársunk, aki sem őt, sem szakmáját, sem pedig másokat nem tisztel. Kitartásunkkal, hozzáállásunkkal, és mindenekelőtt sok-sok munkával, meggyőződésünk, hogy Veletek együttműködve mi fogjuk jelenteni a kül-, és belföldi utazásaitokhoz, csomagszállításaitokhoz a megoldást.

Tuti menü