Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sofőrszolgálat linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Musztáng - Sofőrsegély [4. oldal]
részletek »

Sofőrszolgálat képes leírás: Musztáng - Sofőrsegély [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: soforszolgalat.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 85 db
Musztáng Sofőrszolgálat

Musztáng Sofőrszolgálat

A frissen alakult Mustang Sofőr Szolgálat célja az, hogy a piacon jelenleg elérhető átlagos színvonalú szolgáltatókhoz képest, hosszútávon is kiemelkedő minőséget biztosítson állandó és alkalmi ügyfelei számára. Ennek megfelelően sofőrszolgálatunkat az ügyfélközpontúság, a minőség, a pontosság és a diszkréció iránti elkötelezettség jellemzi. Minden esetben szívesen állunk ügyfeleink rendelkezésére, hogy a megrendeléseket a lehető legrövidebb idő alatt, a legmagasabb színvonalon teljesíthessük. Munkatársaink 30-40 év közötti, a Budapestet és az autókat magas fokon ismerő profi sofőrök.

Mylord Sofőrszolgálat

Mylord Sofőrszolgálat

Sofőrjeink a nap 24 órájában bármikor a rendelkezésére állnak, legyen az úti cél Budapesten vagy vidéken. Önnek nincsen más dolga mint felvenni a kapcsolatot diszpécserünkkel és garantáljuk, hogy 30 percen belül kiérkezünk a megadott címre! Sofőrjeink futárszolgálati teendőket is ellátnak!

Olcsóutazás

Olcsóutazás

Tevékenységi körünk személy illetve csomagszállítás! Kényelmes,klímás ,komfortos és nem utolsó sorban biztonságos autókkal való szállítás Veszprém-Meran, Triest, Udine és Bologna között,a hét bármely napján és bármely időszakában!Mindig a kedves utas dönti el mikor szeretne indulni,mi rugalmasan állunk a rendelkezésére! Ausztriai célállomásokkal is szolgálunk az onnan utazni vagy éppen oda utazni vágyóknak!

Partner Sofőrszolgálat és sofőrsegély

Partner Sofőrszolgálat és sofőrsegély

Éjszakai sofőrszolgálat 20:00-06:00 között sofőrt biztosítunk, azoknak akik alkoholt fogyasztottak, fáradtak, vagy nem szeretnének egyéb okból volán mögé ülni. Nappali sofőrszolgálat 06:00-20:00 között sofőrszolgálatunk áll rendelkezésére azoknak, akik jó társaságra vágynak, vagy az utazás ideje alatt nem a vezetéssel szeretnének törődni, esetleg gyógyászati kezelésen vettek rész. Sofőrök bérbeadása Sofőr vagy sofőrök bérbeadása fél napra vagy egész napra, esetleg hosszabb távra. Szükség esetén autóval ? akár prémium kategóriában is várjuk ügyfeleink megrendelését. Repülőtéri transzfer Autója az Ön által megjelölt biztonságos helyen lesz, amíg külföldön tartózkodik. A kulcsot a megjelölt személynek átadjuk, vagy elzárva megőrizzük.

Party Sofőrszolgálat

Party Sofőrszolgálat

A 2004-ben alakult Party Sofőr Szolgálat dinamikusan fejlődő, szolgáltatásait az ügyfelek érdekében folyamatosan bővítő vállalkozás. Célunk az, hogy a piacon jelenleg elérhető átlagos színvonalú szolgáltatókhoz képest, hosszútávon is kiemelkedő minőséget biztosítsunk állandó és alkalmi ügyfeleink számára. Ennek megfelelően sofőrszolgálatunkat az ügyfélközpontúság, a pontosság és a minőség iránti elkötelezettség jellemzi. Munkatársaink formaruhás, megbízható a várost kiválóan ismerő sofőrök, akik minimum 5 éves vezetői engedéllyel rendelkeznek. Diszpécsereink, koordinátoraink minden esetben szívesen állnak ügyfeleink rendelkezésére, hogy a megrendeléseket a lehető legrövidebb idő alatt teljesíthessük.

Peták - Trans Albertirsa

Peták - Trans Albertirsa

Személyszállítást, taxi fuvarozást vállalunk, elegáns Mercedes Vito 1+6 személyes egyterű taxi kisbusszal, útiránytól függetlenül. Utazás közben dolgozhat, felkészülhet tárgyaló kisbuszunkban kényelmesen. Az autó légkondis, bőr belsős, sötétített ablakos és variálható utasterű igény szerint.

POC Team Sofőrszolgálat

POC Team Sofőrszolgálat

Cégünk, a POC. Team sofőrszolgálat több, mint két éves balesetmentes szakmai múltat tud maga mögött. Sofőrszolgálatunk szeretettel várja minden kedves új és meglévő ügyfelét, aki egy fáradt vagy átmulatott éjszaka után szeretne személyautójával együtt otthonába eljutni, igénybe véve sofőrszolgálatunkat. Minket a hét bármely napján hívhat 0-24 óráig, a honlapunkon feltüntetett viteldíjainkért.

Privát Sofőrszolgálat

Privát Sofőrszolgálat

Cégünk a Nyugat-Európában már sok éve sikeresen működő sofőrszolgálatok mintájára alakult 1998-ban. Kis létszámmal induló vállalkozásunk gyorsan fejlődött, melynek eredményeként mára igen komoly állandó és folyamatosan növekvő vevőkört tudhatunk magunkénak. Sikerünk titka, hogy pontos, megbízható szolgáltatással és képzett, gyakorlott sofőrökkel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Rádiótaxi

Rádiótaxi

Rádió Tele5 Taxi Holding Kft. 2010 őszén a Rádió Taxi és a Tele5 fúziójával jött létre. Ezzel az egyesüléssel Budapest legnagyobb taxitársasága alakult meg. A város két legnépszerűbb társaságának összeolvadásával több, mint 25 éves tapasztalattal szolgálja ki a cég továbbra is az utazóközönséget.

Hirdetés
Royal Pilot Sofőrszolgálat

Royal Pilot Sofőrszolgálat

A Royal Pilot - sofőrszolgálat olyan profi sofőrt biztosít, aki minden helyzetből hazaviszi biztonságosan Önt és az autóját! Legyen az céges buli, esküvő, baráti összejövetel, házibuli, csapatépítő tréning, vagy csak azért mert úgy dönt, hogy nincs kedve vezetni és sofőrt rendel.

Silver - Transzfer Hódmezővásárhely

Silver - Transzfer Hódmezővásárhely

A Silver Trans létrejöttének célja, hogy minőségi szolgáltatást nyújtson a személyszállítás, gépjárműkölcsönzés és a reptéri transzfer piacán. Személyszállítás esetén cégünk mindig a megrendelő egyedi kívánságaihoz alkalmazkodik. Igény szerint teljesítünk bel- és külföldi utakat egyaránt. Reptéri transzfer szolgáltatásunk biztosítja utasaink számára a kényelmet és a pontosságot háztól házig. Sofőrjeink sokéves vezetési tapasztalattal állnak partnereink és leendő ügy­feleink részére. Kényelmes, légkondicionált gépjárművekkel állunk utasaink rendelkezésére.

Silver Wings - Európai Sofőrszolgálat

Silver Wings - Európai Sofőrszolgálat

A cég, mint egy családi vállalkozás 1988-ban indult, és köszönhetően csapatunk szakmai elhivatottságának folyamatosan fejlődve sikeresen működik immár hosszú évek óta egyre bővülő ügyfélkörünk megelégedésére. Arra a bőséges tapasztalatra alapozva, amelyet az utazási szektorban szereztünk, elhatároztuk, hogy létrehozzuk a Silver Wings.hu Kft.-t. Cégünk elsődleges célja folyamatosan a legmagasabb színvonalon és minőségben kiszolgálni a személyre szabott utak speciális területén az üzleti és a kikapcsolódni vágyó utazók kívánságait.

Siófok Taxi Sofőrszolgálat

Siófok Taxi Sofőrszolgálat

Siófok Taxi Minibusz Transzfer Service - Sofőrszolgálat - 24 órás taxi, minibusz és reptéri transzfer szolgáltatás Siófokon és környékén. - Sofőrszolgálat Siófok: Ha valami okból kifolyólag nincs autóvezetésre alkalmas állapotban, de mindenképpen a saját gépkocsijával kíván utazni, ebben is szívesen vagyunk a partnerei. - Rrepülőtéri transzfer Siófokról vagy Siófokra: Vállalkozásunk egyedi reptéri, vasúti, kikötői transzferek bonyolítását végzi, nem működtetünk gyűjtőjáratú transzfereket! Repülőtéri transzferek fix áron Budapest Repülőtér, Sármellék (Fly Balaton Airport), Bécs (Schwechat Airport), Bratislava Airport (Pozsony) repülőterek. - Balaton Transfer - repülőtéri transzferek Budapest, Sármellék FlyBalaton, Bécs, Pozsony, Graz - Balaton között: Siófok Transzfer, Zamárdi taxi és transzfer, Hévíz Transzfer, Keszthely Transzfer, Tihany Transzfer - Flotta biztosítása siófoki konferenciák, kongresszusok, rendezvények, esküvők, bálok lebonyolításához: Vállaljuk rendezvények, konferenciák, vállalati tréningek, esküvők, bálok,stb. fuvarjainak teljes körű bonyolítását.

Siófoki sofőrszolgálat éjjel-nappal

Siófoki sofőrszolgálat éjjel-nappal

Minőségi sofőrszolgálati, a Siófoki Sárga Taxi jóvoltából. Sok éves vezetői tapasztalattal rendelkező, profi sofőrök várják azokat, akik nem tudnak hazavezetni, valami oknál fogva és sofőrszolgálatot igényelnek. Előre is meg lehet rendelni sofőrszolgálatukat esküvőkre, születésnapokra, legénybúcsúkra és egyéb rendezvényekre. Cégek és magánszemélyek egyaránt igénybe vehetik szolgáltatásaikat. A sofőrszolgálat mellett személytaxi szolgáltatást is végeznek Siófokon, zónaárasan. A hideg indítás is beletartozik szolgáltatásaik közé, amennyiben nem indulna autója, egy hideg reggelen.

Siófoki Taxi

Siófoki Taxi

2007-es évben kezdtük meg működésünket Siófokon és környékén. Célunk az, hogy egy jól működő, színvonalas taxi és minibusz, szolgáltatást, hozzunk létre Siófokon és a Balaton környékén. A siófoki és a balatoni taxi piacon jelenleg elfoglalt pozíciónkat biztos alapokra helyeztük. Ezt a pozíciót a már korábban kialakított vendégkörünknek, és a biztos szerződéses partnereinknek köszönhetjük. A siófoki taxi és jelenlegi szolgáltatói létszáma biztosítja, hogy partnereivel, 5-10 percen belül címre érkezik városon belül. Városon kívüli hívás esetén, a távolságtól függően több időt igényel. Az egyre növekvő siófoki taxi és minibusz rendelések mind jobb színvonalon történő pontos teljesítésének érdekében, kizárólag kiváló helyismerettel, több éves gyakorlattal, legalább egy idegen nyelv ismeretével rendelkező, pozitív emberi tulajdonságokkal bíró gépkocsivezetők és taxisvállalkozók a partnereink.

Sixpack Sofőrszolgálat

Sixpack Sofőrszolgálat

A Sixpack sofőrszolgálat több éves tapasztalattal rendelkező és folyamatosan bővülő cég. Sofőrszolgálatunk képzett, intelligens férfi és hölgy kollégákat alkalmaz annak érdekében, hogy Önnek kényelmes és biztonságos útja legyen hazafelé.

Sofőrsegély Sofőrszolgálat

Sofőrsegély Sofőrszolgálat

A Sofőrsegély 1998-ban alakult. Cégünk az első Sofőrszolgálat, amely megoldást kínál azoknak az autótulajdonosoknak, akik ideiglenesen vezetésképtelenné váltak, de autójukat szeretnék biztonságosan hazajuttatni. Partnereink között szerepelnek többek között szórakozóhelyek, multinacionális cégek, klinikák, magánklinikák is. A cég vezetői mindenekelőtt az utasok és autóik biztonságát tartják fontosnak. Éppen ezért a munkatársak kiválasztásánál a tapasztalat és a megbízhatóság dominál. A Sofőrsegély nagy összegű felelősségbiztosítással rendelkezik.

Tuti menü