Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sofőrszolgálat linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Delta - Interland [2. oldal]
részletek »

Sofőrszolgálat képes leírás: Delta - Interland [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: soforszolgalat.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 85 db
Delta Sofőrszolgálat - Szeged

Delta Sofőrszolgálat - Szeged

Szegeden sofőrszolgálat cégeknek, magánembereknek vidékre is. 0 - 24 h között szegeden azonnali kiállással várjuk ügyfeleinket. Szolgáltatásunkat azoknak ajánljuk,akik hosszabb külföldi utat terveznek saját autóval,de nem akarnak napokat tölteni a vezetéssel több ezer km-en keresztül. Több éves külföldi vezetési gyakorlattal rendelkező sofőrjeink biztonsággal szállítják önt Európa egész területén, legyen szó egy, vagy többnapos útról. Egyéni, kedvező árajánlatunkért hívja bizalommal diszpécserünket.

Érdi Sofőrszolgálat

Érdi Sofőrszolgálat

Fáradt, és nincs kedve hazáig gyötrődni a városi forgalomban. Szórakozni indul a barátaival, de nincs aki hazavezesse autóját? Autóját vidéken, külföldön szervizben hagyta, és nincs ideje, visszamenni érte. Vidéki tárgyalásra megy, és útközben még át kellene néznie az ügyiratait. Sofőrjeink segítenek benne.

EU Busz

EU Busz

Cégünk megalapításával azt a célt tűztük ki, hogy egy színvonalas és kedvező árú utazási és csomagküldési lehetőséget nyújtsunk Magyarország és több más európai ország között, ami sok szempontból előnyösebb alternatívát jelenthet, mint a vonat, a repülő, és nagy buszos utazási formák.

Euro 7 Taxi - Pécs

Euro 7 Taxi - Pécs

Egyesületünk több mint egy évtizede áll a lakosság szolgálatában. Ez az időszak hagyományaink megteremtésének és őrzésének jegyében telt. 2005-ben érkezett el a megújulás ideje. Továbbra is megtartva legfontosabb értékeinket - a megbízhatóságot, gyorsaságot és a rendkívül kedvező árakat - új arculattal állunk az utazóközönség rendelkezésére. Folyamatosan modernizálódó gépkocsiparkkal: kényelmes, korszerű, túlnyomó részt klimatizált autókkal, udvarias, felkészült, a várost kiválóan ismerő vezetőkkel, széleskörű szolgáltatási spektrummal várjuk az utazni vágyókat.

Euro-Sofőr

Euro-Sofőr

Az EURO-SOFŐR az Euro-Motors Csoport sofőrszolgáltatási új üzletága. Cégünk garanciája a pontosságra, az udvariasságra és a precizitásra. Az euro-sofőr ezeket az előnyöket magában hordozva kíván újabb partneri igényeket kielégíteni. Euro-Sofőr - a mobilitás garanciája Szolgáltatásaink: a 0-24 órás Sofőrszolgálat, a Sofőr bérlés, a Reptéri transzfer, az Autóbérlés sofőrrel, a Szerviz szolgáltatás valamint a Buli sofőrszolgálat. Cégünk széleskörű sofőrszolgáltatást nyújt cégeknek és magánembereknek is. Részletekről érdeklődjön munkatársainknál a megadott email címen vagy telefonon.

EuroBus Kft. - Budapest

EuroBus Kft. - Budapest

Cégünk, az Eurobus Travel Service Kft. fő profilja a belföldi és nemzetközi személyszállítás minőségi, karbantartott buszainkkal, 6 és 76 fő között. Számos nagy cég vette már igénybe szolgáltatásainkat, így Ön is bátran számíthat ránk. Mi megtervezzük a legkedvezőbb útvonalat s biztosítunk Önnek repülőtéri, éttermi transzfereket, városnézést, kirándulásokat, európai körutakat, üdülőjáratokat, városlátogatásokat. Sportrendezvényekhez és zenekarok számára utánfutót is tudunk biztosítani. Az összes autóbuszunk az Európai Únió által előírt elvárásoknak megfelelnek. Tekintse meg weblapunkat a részletes információkért és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Európa Sofőrszolgálat

Európa Sofőrszolgálat

Célunk, hogy munkánkkal eloszlassuk a sofőrszolgálatok irányában jelenleg tapasztalható általános bizalmatlanságot. Álláspontunk szerint ennek - a legtöbb ügyfél számára sajnos ismert - fő okai a szolgáltatókra jellemző pontatlanság, kiszámíthatatlanság, rugalmatlanság és szervezetlenség, valamint az átláthatatlan üzleti háttér. Ezen problémák megoldása érdekében az Európa Sofőrszolgálatot hét egyszerű alapelv köré szerveztük, amelyeket a cégérünkben látható hét csillag is reprezentál. Ezek az alábbiak: Megbízhatóság / Minden hozzánk érkező hívást fogadunk és a leadott rendeléseket teljesítjük /. Rugalmasság / Valóban 0-24 óráig terjedő szolgáltatást nyújtunk /. Kiszámíthatóság / Nyilvánosan meghirdetett vagy előre egyeztetett tarifáinkon utólag nem módosítunk /. Biztonság / Kizárólag több tesztvezetésen átesett, megfelelő képességű sofőröket alkalmazunk /. Pontosság / Késedelem esetén a várakozási díjnak megfelelő árengedményt nyújtunk /. Elszámolhatóság / Ügyfeleink kérésére a fuvart követően azonnal áfás számlát állítunk ki /. Minőség / Az alapelvek érvényesülését folyamatos belső minőségbiztosítással garantáljuk /.

Európa Taxi

Európa Taxi

Vállalkozásunk fő tevékenységi területe a minibuszos személyszállítás. Célunk az önök utazásainak kirándulásainak élményét növelni, alkalmi vagy rendszeres szállítások lebonyolításával. Autóink bérelhetőek, sofőrrel vagy anélkül.

Főtaxi - Nyíregyháza

Főtaxi - Nyíregyháza

Főtaxi Nyíregyháza, személyszállítás, sofőrszolgálat, bevásárlás virágvásárlás, budapesti, debreceni reptéri transzfer olcsón, Online taxirendelés.Vállalati rendezvények, események, bálok, esküvő személyszállítása.

Hirdetés
Full Tolerancia Sofőrszolgálat

Full Tolerancia Sofőrszolgálat

Sofőrszolgálatunk hosszú ideje szolgálja ki a Budapesti autósokat. Legyen ön is elégedett ügyfeleink egyike! Autóval van, és meginna egy pohárral? Fogyassza el egészséggel, sofőrszolgálatunk önt és autóját kényelmesen és biztonságban hazaviszi, mindezt kedvező áron! Bár az utakon ZÉRÓ a tolerancia nálunk FULL!

Futika Sofőrszolgálat - Debrecen

Futika Sofőrszolgálat - Debrecen

Gondot okoz, hogyan jut haza autójával egy vacsoráról, rendezvényről vagy egy átmulatott éjszaka után? A FUTIKA Sofőrszolgálat ezt a problémáját könnyűszerrel megoldja. Sofőrszolgálatunk a hívástól, lehető legrövidebb időn belül a helyszínre érkezik, és biztonságban hazaviszi Önt a saját gépkocsijával.

Genius Driver

Genius Driver

Genius sofőrszolgálat. Repülő helyett autóval, külföldre is! A Genius Driver Kft. bemutatja: Sofőrszolgálat Budapesten, Pest megyében, Magyarországon. Esküvőre, rendezvényekre, cégeknek, vacsorára, buli

Grand Sofőrszolgálat

Grand Sofőrszolgálat

Különböző élethelyzetek, különböző megoldásokat kívánnak. Ezekben a kialakult helyzetekben kínálnak segítséget Önnek a Grand Sofőr szolgálat munkatársai. Telepített sofőrök biztosítása partikra, vállalati rendezvényekre és bármilyen eseményre, ahol a vendégek szállítását különböző időpontokban, folyamatosan kell biztosítani. Ez egy idő és humánerőforrás kímélő megoldás arra, hogy ügyfelük azonnal sofőrhöz jusson elkerülve a felesleges és idegőrlő várakozást.

Hádész Limo

Hádész Limo

Székesfehérvári Hádész Limo - limuzin bérlés halhatatlanoknak. Busz bulijárat Székesfehérvár, Győr, Veszprém, Balatonfüred, Mór, Budapest illetve egyedi megrendelés alapján. Egyéb szolgáltatásaink pénz és értékszállítás, vagyonvédelem és testőr szolgálat.

Hajnal Sofőrszolgálat

Hajnal Sofőrszolgálat

Saját autójával kényelmesen, biztonságosan közlekedhet akkor is, ha alkoholt fogyasztott, vegye igénybe sofőrszolgálatunk segítségét! 0-24 órában elérhető diszpécserszolgálatunk teljes körű felvilágosítást nyújt Önnek. Sofőrjeink jól képzettek, kulturált, elegáns megjelenéssel állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Holdfény sofőrszolgálat

Holdfény sofőrszolgálat

Olcsó sofőrszolgálat Budapest teljes területén, sőt vidéki utakra is. Saját autójában a legnagyobb kényelem mellett utazhat akkor is, ha éppen nem szeretne, vagy nem tud vezetni. A biztonság elsődleges az utakon, ezért semmiképpen ne üljön volán mögé, ha akár egyetlen italt is fogyasztott, vagy fáradtság, rosszullét, illetve gyógyszeres befolyásoltság miatt nem képes kellő körültekintéssel vezetni. A reptérről is hazahozzuk autóját, ha útja alatt szívesebben tudná garázsában, mint a parkolóban. Hívjon bátran.

Interland - Hajós

Interland - Hajós

Az Interland cégfilozófiájában helyet kap a megbízhatóság, a kiszámíthatóság épp úgy, mint a nyitottság a közösségi attrakciók felé, illetve nyitottság a közösségi gondolkodást, aktivitást fontosnak tartó ifjúság és civil szféra irányába. Az Interland célja olyan vállalattá válni, amely örökösen tanul, folyamatosan elemzi, értelmezi tevékenységét és elkötelezettje az állandó fejlesztésnek és fejlődésnek, mert tudjuk: utazni kell, utazni jó.

Tuti menü