Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sofőrszolgálat linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Sofőrszolgálat képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: soforszolgalat.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 85 db
 Jósofőr Sofőrszolgálat

Jósofőr Sofőrszolgálat

Sofőrszolgálat Éjjel-Nappal . Pontos - Hivatásos sofőrjeinkre bármikor rábízhatja autóját . Hívja diszpécserünket a nap 24 órájában vagy rendeljen online. Expressz futárszolgálatunk is éjjel nappal rendelkezésre áll és bármit bárhova azonnal elszállít.

6 x 6 Taxi

6 x 6 Taxi

A 6x6 Taxi Kft. 1993 tavaszán alakult, majd 1996-ban polgárjogi meg­ál­la­po­dással közös rendszer üzemeltetésére egységes arculattal jelent meg a taxiszolgáltatói piacon a Voláncom Kft. által fenntartott Volántaxival. A je­len­leg működtetett rendszer alapszervezete a korábbi Volántaxi, mely szer­ve­zet közel 40 éves múltra tekint vissza a taxi-szolgáltatás szakterületén. A 6x6 Taxi-rendszerben együttműködő társaságok szolgáltatásának egyesítése révén a magyar taxispiac egyik meghatározó szervezetévé váltak, az egységes üzletpolitikával, a gyors, pontos, megbízható és megfizethető szolgáltatóként, tőkeerős gazdasági hátteret biztosítva a rendszer mű­köd­te­té­séhez.

Abu Sofőrszolgálat, sofőrsegély 0-24

Abu Sofőrszolgálat, sofőrsegély 0-24

Ha alkoholt fogyasztott, netán fáradt, vagy nem érzi vezetésre alkalmasnak magát, akkor Ön, és autója biztonságosan haza legyen szállítva. Több éves vezetői tapasztalattal és hivatásos vezetői engedéllyel B, C, D kategóriával, pálya alkalmassági vizsgával rendelkező sofőrjeink nyújtanak garanciát arra, hogy Ön biztonságosan célt érjen saját autójával, kedvező, fix árakon az ország bármely pontjába. Sofőrjeink a hívástól számított 30-35 percen belül Budapesten bárhova, vidéken 45-50 percen belül megérkeznek, majd Önt az előre megadott telefonszámon értesítik, hogy indulásra készek.

Alba Esküvő - Székesfehérvár

Alba Esküvő - Székesfehérvár

Különlegessé tehetjük az esküvőnk napját, ha a szertartásra egy szépen feldíszített limuzinnal érkezünk. De akár barátnőinket, vagy haverjainkat is meglephetjük legény- vagy leánybúcsú alkalmával. Limuzin-bérlés előtt azonban nem árt tájékozódnunk mindenről. Lehetőség van az autók megtekintésére.

Alfa Sofőrszolgálat

Alfa Sofőrszolgálat

Cégünk sofőrszolgálattal foglalkozik, ami egy egyre inkább terjedőben lévő szolgáltatás a magyar piacon. A sofőrszolgálat egy olyan szolgáltatás, amelyben az ügyfél sofőrt rendel, hogy őt személyautójával együtt egy megadott címre szállítsuk.

Ali Sofőrszolgálat

Ali Sofőrszolgálat

Cégünk 2005-ben alakult. Tevékenységünk az ország egész területére kiterjedt, ügyfeleink száma folyamatosan nő, ami hűen tükrözi tevékenységünk színvonalát, mivel napról-napra többen veszik igénybe szolgáltatásunkat.

Alkony Sofőrszolgálat

Alkony Sofőrszolgálat

Munkatársaink a nap 24 órájában rendelkezésre állnak, hogy a saját gépkocsiján, kedvező áron szállítsák Önt haza. Bizonyára mindenre gondoltak barátaival egy esküvő, rendezvény, étterem, vagy egy kellemes vacsora, és az utána következő vigasság megszervezésekor. De eszükbe jutott-e, hogy vendégeik hogyan közlekednek ezen alkalmak helyszínei között és hazafelé? A megoldásban segít az Alkony Sofőrszolgálat. Ha már nem vállalják a közlekedésben való részvételt, akkor az Önök kívánságára sofőröket biztosítunk a vendégek és autók biztonságos hazaszállításához. Legyen Budapest, vagy vidék egyaránt, épségben, biztonságban hazaszállítjuk Önt autójával. Diszpécser szolgálatunk teljes körű felvilágosítást nyújt Önnek. A hívástól számítva maximum 30 percen belül a kért címre érkezik a sofőr. Olcsóbb, mint a taxi. Megfizethetőbb és kényelmes. Igyon nyugodtan, velünk biztonságban hazaér, másnap nem kell visszautaznia autójához. Kollégáink maximálisan megbízhatók, erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkező, kulturált, jó megjelenésű sofőrök.

Alpok - Holding - Szombathely

Alpok - Holding - Szombathely

Sofőrszolgálat Maximum 8 + 1 fős kisbusz ( illetve 4 + 1 fős személyautó nagy csomagtérrel ), melyet budapesti, vagy bécsi repülőtérre, vagy akár az Ön által kiválasztott városba sofőrrel tudunk biztosítani.

Ati74 Transfer Service

Ati74 Transfer Service

Személyszállítással, repülőtéri transzferekkel, városnézésekkel, külföldi transzferekkel, konferenciákkal, ügyintézéssel, speciális futárszolgálattal foglalkozunk és külön igény esetén busz bérléssel. A szolgáltatásainkat főleg azoknak ajánljuk aki magas színvonalú, angolul beszélő, nagy kategóriás autóval rendelkező szem. szállítóval szeretne együtt dolgozni. Mi a kezdetektől arra törekedtünk, hogy az utasaink lehető legelégedettebbek legyenek. Ha azt szeretné , hogy partnerei, üzletfelei, kollégái a lehető legjobbat kapják és nekik is az legyen az első és utolsó benyomásuk hogy itt tartózkodásuk fantasztikus lesz vagy volt akkor önnek ránk van szüksége! Lehetőség van arra, hogy az ellentételezést ne az utas , hanem a vendéglátó partner vagy cég egy későbbi időpontban rendezze. Nincsen ideje budapesti vagy vidéki városnézést tartani vendégeinek: mi ezt a gondot is levesszük válláról. Öt éves tapasztalatunkkal állunk az önök rendelkezésére, és reméljük ön is egyik elégedett ügyfelünk lesz! Reméljük felkeltettük az önök érdeklődését és mielőbbi kapcsolatfelvétel után személyesen is meggyőződhet rólunk.

Hirdetés
Aventis Sofőrszolgálat

Aventis Sofőrszolgálat

Az Aventis Kft. egy olyan autós és motoros futárszolgálat, mely vállalja ügyfelei küldeményeinek szállítását Budapesten, Magyarországon és Európában, valamint partnerünkön keresztül többféle Limousine-t, személyszállító buszt is biztosítunk több nyelven beszélő sofőrrel együtt. Tapasztalt futárjaink a nap 24 órájában az Ön rendelkezésére állnak, legyen szó akár munkaszüneti-, akár ünnepnapról.

Bagoly Sofőrszolgálat

Bagoly Sofőrszolgálat

Amennyiben úgy döntött, hogy nem ül kormány mögé, - fáradt, nincs kedve koncentrálni a vezetésre, ünnepelt, szórakozni volt, esküvőről menne haza, alkoholt fogyasztott - úgy hívjon minket és megrendelését követően a lehető leggyorsabban Önért megyünk, ahonnan sofőrünk, Önt és gépjárművét biztonságban elviszi a megadott címre!

Bavatü sofőrszolgálat - Győr

Bavatü sofőrszolgálat - Győr

Ha Ön megnyerő benyomást szeretne kelteni üzleti partnereiben vagy exkluzív körülmények között kívánja fogadni, utaztatni külföldi vendégeit, akkor vegye igénybe sofőrszolgálatunkat! Professzionális sofőrök angolul beszélnek.

Bendegúz Sofőrszolgálat

Bendegúz Sofőrszolgálat

Sofőrszolgálatunkat 2006 Szeptemberében alapítottuk családi vállalkozásként. Fontosnak tartjuk, hogy a bérsofőrök nyújtotta szolgáltatás kultúrája egyre elterjedtebb legyen az Önök Kényelmének szolgálatába. Munkánkkal ehhez próbálunk hozzájárulni Budapest és Csepel sziget területén. Kezdő családi vállalkozásként kis cég vagyunk, amit szeretnénk is megőrizni. Ön miért hangulatos, kisvendéglőben szeret inkább kellemes órákat eltölteni? A miliő, a hangulat, a családias légkör miatt. Igaz? Mi ugyanerre törekszünk: Sofőrjeink kulturált, intelligens emberek, akikkel biztosított a kellemes utazás, kulturált beszélgetés, balesetmentes vezetés. Folyamatos akciókkal kívánjuk vendégeink érdeklődését felkelteni. Szívesen fogadjuk új vendégek megrendeléseit, örömmel a régi visszajáróét.

Bérsofőrszolgálat

Bérsofőrszolgálat

Ön a legjobb helyen jár, ha szintén elkötelezett híve a felelős és biztonságos közlekedésnek, és szórakozásnak, mint a Bérsofőrszolgálat munkatárasai. Kollégáink több éves szakmai tapasztalattal, és rutinnal állnak az Önök rendelkezésére, hogy mindig biztonságban, saját autója kényelmében érje el úti célját. Ezért alakítottunk ki egységes, átlátható tarifarendszerünket, hogy ne kelljen bonyolult kalkulációkkal, rejtett költségekkel számolnia, mert nálunk nincs kiállási díj, apró betűs rész, rejtett költségek! Ennek köszönhetően Ön akár a taxiköltségnél is kedvezőbb díjszabás mellett tud autója kényelmében, biztonságosan utazni. Legyen tehát szó klasszikus sofőrszolgálatról, vagy sofőr bérlésről.

Cardrivers Sofőrszolgálat - Sopron

Cardrivers Sofőrszolgálat - Sopron

Tevékenységünk lényege, hogy amennyiben Ön bármilyen okból kifolyólag úgy dönt, hogy nem vezet, viszont nem szeretné 'idegen' helyen hagyni gépkocsiját, akkor Ön felhív minket, és mi hazavezetjük az Ön gépkocsiját, Önnel együtt.

CC Sofőrszolgálat

CC Sofőrszolgálat

A CC Sofőrszolgálat vállalja, hogy Önt, autójával együtt egy az Ön által megadott tetszőleges helyről a szintén az Ön által megjelölt címre/címekre biztonságban eljuttatjuk az oldalon feltüntetett szállítási díj ellenében.

Darby Driver Sofőrszolgálat

Darby Driver Sofőrszolgálat

Darby Driver sofőrszolgálat Budapesten és agglomerációjában, sofőrbérles, bérsofőr, csomagszállítás, sofőr-bérlés, bérsofőr teherautóra, autóbuszra. Bárhonnan, bármikor épségben hazaszállítja Önt és autóját.

Tuti menü