Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bp - i Sofőrszolgálatot vállaló taxik képes leírás - Sofőrszolgálat.tlap.hu
részletek »

Bp - i Sofőrszolgálatot vállaló taxik - Sofőrszolgálat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: soforszolgalat.tlap.hu » Bp - i Sofőrszolgálatot vállaló taxik
Keresés
Találatok száma - 5 db
6 x 6 Taxi

6 x 6 Taxi

A 6x6 Taxi Kft. 1993 tavaszán alakult, majd 1996-ban polgárjogi meg­ál­la­po­dással közös rendszer üzemeltetésére egységes arculattal jelent meg a taxiszolgáltatói piacon a Voláncom Kft. által fenntartott Volántaxival. A je­len­leg működtetett rendszer alapszervezete a korábbi Volántaxi, mely szer­ve­zet közel 40 éves múltra tekint vissza a taxi-szolgáltatás szakterületén. A 6x6 Taxi-rendszerben együttműködő társaságok szolgáltatásának egyesítése révén a magyar taxispiac egyik meghatározó szervezetévé váltak, az egységes üzletpolitikával, a gyors, pontos, megbízható és megfizethető szolgáltatóként, tőkeerős gazdasági hátteret biztosítva a rendszer mű­köd­te­té­séhez.

Rádiótaxi

Rádiótaxi

Rádió Tele5 Taxi Holding Kft. 2010 őszén a Rádió Taxi és a Tele5 fúziójával jött létre. Ezzel az egyesüléssel Budapest legnagyobb taxitársasága alakult meg. A város két legnépszerűbb társaságának összeolvadásával több, mint 25 éves tapasztalattal szolgálja ki a cég továbbra is az utazóközönséget.

Taxi 4

Taxi 4

Nagy tervekkel, és még nagyobb elszántsággal 2003 márciusában kezdtük meg működésünket a fővárosban. Célunk - mely a kezdetektől változatlan - az Európa szerte jól működő, fejlett technológiára épülő, színvonalas taxi szolgáltatás magyarországi megteremtése. A budapesti taxi piacon jelenleg elfoglalt pozíciónkat biztos alapokra helyezte, hogy indulásunk első évében két taxi társaságot is felvásároltunk. (EST taxi, EXPO taxi) Az említett társaságok taxi gépkocsivezetőinek és nevezetes telefonszámainak átvétele, szerződött céges és magán rendelőinek folyamatos, korrekt kiszolgálása biztosította, hogy a TAXI4 gyorsan népszerűvé vált a céges, és a magánmegrendelők számára. Társaságunk rövid idő alatt a főváros és agglomerációja tekintetében meghatározó szerephez jutott a taxi szolgáltatás területén. Az egyre növekvő taxi rendelések mind jobb színvonalon történő pontos teljesítésének érdekében, több lépcsős felvételi rendszerben, kizárólag kiváló helyismerettel, több éves gyakorlattal, legalább egy idegen nyelv ismeretével rendelkező, pozitív emberi tulajdonságokkal bíró gépkocsivezetőket és taxisvállalkozókat foglalkoztatunk.

Tele 5 Taxi

Tele 5 Taxi

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően egyedülálló megoldásokat nyújtunk megrendelőink részére. Minden gépkocsink POS terminállal rendelkezik, amely lehetővé teszi a hitelkártyával történő fizetést (Visa, Mastercard és AMEX). Ugyancsak ez az alapja egy GPS alapú csendes címkiadó rendszernek. Az utóbbi időben a fentiek mellett több jelentős újítást hajtottunk végre, mint például a honlapon történő fizetést és taxikártya feltöltést, mobillal való fizetést a gépkocsikban. Kiemelt partnerünk a Wizz Air, amellyel hosszú távú szerződést kötöttünk a Budapestre érkező utasok kiszolgálására. Célunk, hogy tisztességes áron minőségi taxis-szolgáltatást nyújtsunk megrendelőink számára. A vállalat dinamikus fejlődését a cégek bizalma és a partnerek folyamatos bővülése biztosítja számunkra. Társaságunk minőségpolitikájának köszönhetően ISO 9001 minősítést szerzett.

Tom 485

Tom 485

A személyi sofőr szolgáltatás, egy olyan szolgáltatás amely cégek és magánszemélyek esetében is költséghatékony megoldás lehet! Önnek nem kell egy nagy értékű autót fenntartania, üzemeltetnie! Nem kell ismernie a várost, és nem kell ismeretlen helyeken vezetnie! Nem kell autóját őriztetnie! Találkozókon rendezvényeken nyugodtan fogyaszthat alkoholt, és nem kell a gépkocsiját, valamint a jogosítványát féltenie! Hosszabb utazásokra is célszerű igénybe vennie mert utazás közben felkészülhet az esetleges találkozójára, valamint hosszabb telefonbeszélgetéseket folytathat zavartalanul!

Tuti menü