Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Sofőrszolgálat.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Sofőrszolgálat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: soforszolgalat.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 6 db
Autókölcsönző

Autókölcsönző

Autókölcsönzők, mikrobuszok, Luxus- és veteránautók bérbeadása, esküvőkre, bulikra! Országosan és akár saját lakóhelye körzetein belül. Válogasson szolgáltatók között, ami önnek a megfelelő lehetőséget biztosít e link adatbázis.

Futár

Futár

Az országban működő futár és csomagküldő szolgáltatások oldala. Cégek, szolgáltatások, információk. Legjobb linkek belföldre és külföldre szállító és működő cégekről, vállalkozásokról. Árú fuvarozás, szállítmányozási információk.

Futárszolgálat

Futárszolgálat

Csomagküldést és gyors postai szolgáltatásokat egyre több szolgáltatónál lehet megrendelni. Mielőtt feladná csomagját érdemes körülnézni a neten, mert a különböző árazások és szolgáltatások között nem egyszerű eligazodni az új megrendelőnek. Étel, ital, de akár gyógyszerszállítókat is talál oldalunkon, amennyiben ezekre lenne szüksége. Esetleg speciális csomagot szeretne küldeni? - ebben is tudunk Önnek segíteni. Minden, ami futár és futárszolgálat.

Sittszállítás

Sittszállítás

A konténeres sittszállítás a legpraktikusabb tevékenység, a feleslegessé vált anyagok, így építési és bontási törmelék, más néven sitt, a háztartási lomok, a kommunális hulladék vagy éppen a zöld hulladék elhordásához. A sittszállítás alatt a konténeres szolgáltató a helyszínre szállítja a konténereket, melyek tartalma megrakodás után, a törvényileg kijelölt hulladék lerakóba, megsemmisítőbe vagy újrahasznosító üzembe, telepre kerül. A sittszállítás megszabadítja a lakókörnyezetet a hulladéktól, óvja és védi a zöld környezetet.

Szállítás és fuvarozás

Szállítás és fuvarozás

Anyagok személyek és állatok szállítását megvalósító vállalkozások belföldi és nemzetközi szinten. Haszonanyag szállítók és belföldi teherfuvarozók, nemzetközi szállítmányozó cégek, légi vizi és vasúti szállítmányozást lebonyolító vállalatok. Konténeres sittszállítás és veszélyes anyag illetve hulladék mozgatás Magyarországon illetve nemzetközi szinten. Lakossági áruszállítás azaz költöztetés mellett élőállat szállítás és betonszállítást végző fuvarozók. Jármú és autószállítás, autómentők és fuvarbörzék az olcsóbb szállítás érdekében.

Taxi

Taxi

Taxi társaságok Budapesten és vidéken. Személyszállítás, tehertaxi, légi taxi szolgáltatások. Válogasson a legjobb linkek közül, az ország bármely pontján. Biztosítja a megfelelő utazást cégeknek és magánembereknek.

Tuti menü